Om oss

Öppettider:

Mån - Fre: 08.00 - 18.00

Lördagar: 09.00 - 18.00

Söndagar: 09.00 - 14.00

Kontakta oss:

Om GBG Microcement

Välkommen till din högkvalificerade expert på tillämpning av microcement! Vi är proffs på allt från planering till applicationsmetod, och vågar påstå att vårt team består av sveriges bäst utbildade hantverkare inom microcement.

GBG MICROCEMENT AB drivs av mig, Christopher Ollson. Redan år 2015 och 2016 tävlade jag med ett av mina företag i Svenska Hantverkaregalen i Stockholm. Mitt företag bedömdes då utifrån hur välskott företaget ansågs vara samt kunders omdömen och företagets ekonomi.

Mitt företag kom på andra plats i tävlingen två år i rad, och blev där med utsett till ett av Sveriges absolut bästa måleriföretag med mest nöjda kunder.

Jag står även bakom det välrekommenderade företaget GBG TAK & FASADMÅLERI AB som har 4.6 i betyg av över 160 recensioner på Reko. Du kan läsa dessa recensioner här nedanför.

GBG MICROCEMENT AB består av mig och 5 av sveriges mest välutbildade hantverkare inom microcement. Vi är certifierade av CimentArt och stolta återförsäljare av deras produkter. Microcementen du köper av oss omfattas av CimentArts garantier såsom sprickfri garanti, vidhäftningsgaranti, missfärgningsgaranti.

Vi som företaget som utför appliceringen av microcementet står för appliceringsgarantin. Detta gör att du kan känna dig extra trygg att anlita oss.

Om vi mot all förmodan skulle få en reklamation så åtgärdar vi självklart detta omgående.

Det är den typ av bemötande och service som gör oss till favoriter bland kunderna.

Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet